O nama

 • Najviši standardi izgradnje, kvaliteta izvedbe i profesionalnost su ono zbog čega smo postali renomirana građevinska tvrtka.

  Naše dugogodišnje iskustvo, znanje, pouzdanost i stručan tim su temelj za uspješno dovršene građevinske projekte te zadovoljstvo klijenata. Uz neprestanu potragu za ovim tehnološkim dostignućima i čvrstu predanost rokovima, naš profesionalni građevinski tim zaslužan je za izgradnju niza stambenih, poslovnih i turističkih objekata vrhunske kvalitete i najviših standarda.

  Tijekom godina tvrtka Visoko potkrovlje d.o.o. ostvarila je kvalitetnu suradnju s velikim brojem klijenata i kupaca. Suradnja je uvijek obuhvaćala sveobuhvatan sustav planiranja, jasne smjernice i minimiziranje rizika. Pažljivi izbor dobavljača, materijala i suradnika je ono što nam je također pomoglo da ostvarimo dobre ideje i odradimo neke od naših najvećih projekata. Kroz godine smo postali prepoznati kao pouzdani partner u izgradnji te tvrtka s iznimnim rezultatima.

 • VISOKO POTKROVLJE d.o.o.
  društvo s ograničenom odgovornošću za građenje

  SJEDIŠTE
  Put Mostina 8, Split

  TEMELJNI KAPITAL
  20.000,00 HRK uplaćen u cijelosti

  NADLEŽNI SUD
  Trgovački sud u Splitu

  BANKA
  Imex banka d.d., Tolstojeva 6, Split

  OIB
  28887408223

  MB
  1559036

  MBS
  060176122

  IBAN
  HR8524920081100003628

  SWIFT
  IMXXHR22

  PDV ID
  HR28887408223

 • Tvrtku je 2001. godine osnovao gdin. Nedžad Ibrahimović. Od tada do danas, tvrtka je uspješno završila veliki broj građevinskih projekata. Svoje usluge bazira na projektiranju i izgradnji različitih stambenih, poslovnih i turističkih objekata, ali i drugim poslovima u građevinarstvu.

 • Naša misija je klijentima i kupcima pružiti najvišu razinu kvalitetnih građevinskih usluga. Spremni smo pravovremeno odgovoriti na sve potrebe klijenata te prevladati sve izazove u građevinarstvu. Želimo opravdati povjerenje naših klijenata te biti prepoznati kao uspješna i pouzdana građevinska tvrtka.

 • Stručnost i pouzdanost
  Dugogodišnje iskustvo, poštivanje rokova i niz uspješnih projekata iza nas su ono što nas gura naprijed i potiče da budemo još bolji. Uz pomoć svih svojih zaposlenika, dobavljača i partnera svaki novi projekt je prilika da dokažemo svoje kvalitete.

  Iskrena i profesionalna suradnja
  Otvorena komunikacija i jasan dogovor oko pojedinih smjernica projekta su temelj za dobru suradnju. Naš cilj je stvaranje partnerskog odnos s kupcima i klijentima te postizanje njihovog dugoročnog zadovoljstva.

  Najviši standardi
  Počevši od samog projektiranja, preko izbora materijala, dobavljača i radova, vodimo se kvalitetom i dosljedno čuvamo integritet u svakoj fazi rada. Time želimo isporučiti gotova rješenja koja su u skladu s najvišim standardnima u građevinarstvu i unaprijediti život te poslovanje naših kupaca i klijenata.

  Timski rad
  Naši zaposlenici su stručni i svom poslu pristupaju odgovorno. Kako bi osigurali najbolju uslugu, planiramo zadržati profesionalne i motivirane zaposlenike koji svojim znanjem te vještinama mogu osigurati uspjeh svakog projekta.

  Znanje i usavršavanje
  U vremenu neprestanih promjena, pojave novih tehnoloških mogućnosti i inovativnih pristupa u radu, usavršavanje i nadograđivanje znanja su naša obveza. Svoje iskustvo i znanje rado ćemo podijeliti s partnerima, kako bi osigurali obostrano zadovoljstvo u izvođenju radova.

 • OSNIVAČ DRUŠTVA
  Nedžad Ibrahimović
  Jedini osnivač
  UPRAVA
  Darija Perković
  Član uprave, Direktor
 • Naša politika odgovornog poslovanja odnosi se na odgovornost prema društvu i prirodi. Stoga se neke od temeljnih vrijednosti naše tvrtke odnose na zaštitu okoliša i zdravlja, poštivanje vrijednosti zajednice u kojoj djelujemo te podupiranje društveno odgovornih inicijativa.

  Briga o okolišu i zdravlju
  Naša tvrtka prepoznaje potrebu zaštite okoliša i očuvanja prirode. Održavanje našeg okoliša čistim i nezagađenim je naša odgovornost. Uvijek ćemo slijediti najbolje ekološke prakse i na odgovarajući način zbrinjavati otpad i uz najstrože mjere koristiti kemijske tvari. Zaštita naših zaposlenika i očuvanje njihova zdravlja također su za nas stvar visokog prioriteta.

  Vrijednosti zajednice
  Bit ćemo otvoreni za prijedloge i pažljivo slušati ideje zajednice u kojoj djelujemo. Naša tvrtka je spreman podržati investicije u zajednicu, bilo da je riječ o sportskim, obrazovnim ili drugim socijalnim projektima.

  Društveno odgovorne inicijative
  Naši zaposlenici su stručni i svom poslu pristupaju odgovorno. Kako bi osigurali najbolju uslugu, planiramo zadržati profesionalne i motivirane zaposlenike koji svojim znanjem te vještinama mogu osigurati uspjeh svakog projekta.

Usluge

Projektiramo i izvodimo radove u građevinarstvu te pružamo usluge u građevinskom sektoru.

Usluge-visoko-potkrovlje-gradjevinska-tvrtka-gradnja-gradenje-hrvatska-construction-company-croatia

Osim projektiranja i građenja građevina različitih kategorija, izvodimo pojedine radove poput građevinskih konstrukcija, izvedba sportskih terena i parkirališta, zemljanih radova, zidarskih, izolaterskih, tesarskih i krovopokrivačkih radova. Osim stručnog tima zaposlenika, važni su i oprema te mehanizacija koje posjedujemo za izvršavanje navedenih usluga.

Shape Created with Sketch.

Izvođenje svih vrsta zemljanih radova

Osim usluge iskopa za sve vrste infrastrukture, nudimo i usluge rušenja objekata, poravnavanja terena te ostalih pripremnih radova na gradilištu.

Izvođenje niskogradnje

U području izgradnje cesta i autocesta, tunela i kanalizacije koristimo najmodernija tehnološka rješenja.

Izvođenje visokogradnje

Potpuna izgradnja visokih objekata različitih namjena. Brinemo o kvaliteti i inovativnosti svakog građevinskog projekta.

Rekonstrukcija i adaptacija objekata

Kompletna rekonstrukcija svih vrsta objekata. Prevladat ćemo sve izazove pri uređenju postojećih objekata.

Konstrukcijski inženjering

Nadzor nad izvođenjem radova. Provodimo kontrolu o odgovarajućem izvršenju zadataka, uz minimizaciju projektnih rizika.

Izvođenje završnih radova

Izvođenje svih vrsta zanatskih radova. Svjesni smo da samo kvalitetno odrađeni završni radovi čine skladnu cjelinu.

Radovi na kulturnom dobru

Zaštita i očuvanje kulturnih dobara. Izvodimo građevinsko – obrtničke radove na nepokretnim kulturnim dobrima.